SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKANI REFİK ERYILMAZ'A YÖNELİK ELEŞTİRİLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, geçmişte olduğu gibi, son dönemde de halkın ve kamuoyunun eleştirilerine hedef olmuş durumda.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'a Yönelik Eleştiriler Tüm Hızıyla Devam Ediyor

 "Kibir Abidesi, Halka Bu Kadar Zulmettiğin Yetmedi Mi"

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, geçmişte olduğu gibi, son dönemde de halkın ve kamuoyunun eleştirilerine hedef olmuş durumda. yaşanan deprem sonrası, başkan Eryılmaz’ın yönetim tarzı ve projeleri konusundaki eleştiriler giderek artıyor.

Birçok vatandaş, başkanın deprem sonrası yürütülen çalışmaları kendi kişisel projelerini hayata geçirmek için kullandığını iddia ediyor. Özellikle depremzedelerin kendi mallarının Hazine adına geçirildiği iddiaları gündemi sarsmış durumda.

Samandağ halkı, başkanın bu meseleye dair herhangi bir açıklama yapmadığını ve kamuoyunu bilgilendirmediğini belirtiyor. Eleştiriler, başkanın daha önce de benzeri durumlarda kamuoyunu aydınlatmadığı gerekçesiyle daha da ağırlaşıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, bu eleştirilere cevap vermezken, yerel basında da yalan haberlerin yayıldığını savunuyor. Ancak, halkın tepkisi ve kamuoyunun ilgisi devam ediyor.

Başkan Eryılmaz, bu eleştirilere ve söylentilere karşı sessizliğini sürdürürken, toplumun ve yerel medyanın beklentisi, açıklık ve şeffaflığın sağlanması yönünde. Eleştiren vatandaşlar, "Kibir Abidesi bu halka bu kadar zulmettiğin yetmedi mi!!!" şeklinde sert ifadeler kullanıyor. Başkanın bu eleştirilere ve söylentilere karşı sessizliğini sürdürmesi, toplumda daha fazla endişeye yol açıyor.

Başkan Eryılmaz, bu eleştirilere karşı açıklama yapmaması ve bilgilendirme eksikliği,  halk ve medya tarafından eleştiriliyor. Halk, başkanın bu meselelere dair açıklamalarda bulunmasını ve kamuoyunu aydınlatmasını bekliyor.

Ayrıca, GÖRECEKSİN, HESAPLARIN TUTMAYACAK şeklindeki sözlerle eleştirilerini sürdüren bazı kişiler, gelecekte bu durumun daha fazla gündeme geleceğini belirtiyorlar

HATAY (UHA) - NURİ NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ