YARASALAR GÜNDÜZ UÇAMAZ Kİ

Tasarlanan dünya, tasarıya göre şekilleniyor.

Eğer NATO biterse, Amerika’nın küresel kanadı biter, eğer NATO biterse Avrupa bağımsızlığını ilan eder, eğer NATO biterse Türkiye Avrasya'nın 2. Büyük ekonopolitik gücü olur.

Hiç küreselciler böyle bir duruma müsaade ederler mi?

Küreselciler üzerlerine giydikleri beden olan A.B.D. 'yi askeri ve siyasi bir güç olarak kullanıyorlar demenin bir anlamı yok, çünkü dünyanın ekonomisine yön veren kilit ülkeleri de kullanıyorlar. 

Bunu Öngöremiyorum...

Ön göremediğim, bu yapılanmanın gerçekleşeceğini öngöremeyen batı.

Yok, yok… Kesin onlar da öngörmüştür, 2021 Aralık yayından itibaren ülkeleri uyaran Türkiye gibi.

Ancak, Ukrayna yönetiminin NATO sevdası ve Rusya da bu argüman kapsamında oyun içinde rol alması ve rol belirleyici olarak baş rol oyunculuğuna sarılması Ukrayna’yı yeniden yapılandırma politikası vizyonda olan en önemli film karelerinden biridir.

Aslında bir dezenformasyonun ülkeleri nasıl etkilediğini görerek yaşadığımız bu durumdan sonuç çıkartmak gerekir.

Bu utanç verici taktire şayan sonuç hem kan akmasına hem göçlere hem de dünya ekonomisi ile birlikte çok büyük ekonomik darboğaza girmemize neden olacaktır.

Kısacası ekonomisi bozulan Türkiye, Biden ekolü ile sarsılacak!

Eğer bu krizi iyi yönetemezsek unutmayalım ki küreselci zihniyetin manipülasyonu sayesinde hedefine ulaşacak potansiyel bir tehdit giyotin gibi başımızın üzerinde duruyor.

Öngöremediğim mevcut iktidarın bu süreç yönetiminde sergileyeceği performansa toplumun bakış açısıdır.

Bu fırsat ile Türkiye’yi gerçekten 1000 yıllık dizayn etmiş olacaklar.

Ya onlar ya biz...

Biraz ütopya gibi gelecek fakat bizim için Ukrayna şemsiyesi altında Avrasya'nın tasarımı ve yeniden yapılandırılması "Ya istiklal, ya ölüm..." niteliğinde var olma savaşıdır.

Çünkü, bu hibrit savaşta Türkiye duruşunu korursa dünya çok daha farklı şekillenecektir.
Aynı    15 Temmuz 2016 yılında Türk insanının gösterdiği karşı duruşu bugün Ukrayna sivil halk savunmasının silahsız bir şekilde Rus askeri birliklerinin önünde durmasına örnek olduğu gibi.

NATO'nun beyin ölümünü gerçekleştiğini söyleyenler, bugün NATO’nun doğu kanadının güçlenmesi gerektiğini söyleyebilecek duruma geldiyse, sakın at gözlüklerinin çıkarıldığını düşünmeyin. Emin olun bu da bir politikadır.

BELEDİYELER

EKONOMİ