CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU'NUN FİLMİ BEYPAZARI'NDA GENÇLERLE BULUŞTU

Beypazarı ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Naim Süleymanoğlu'nun hayatının konu edildiği film, gençlere ve çocuklara izletildi. Amaç, gençleri spora teşvik etmek ve Cep Herkülü'nün başarı öyküsünü onlara ilham kaynağı yapmak.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nun Filmi Beypazarı'nda Gençlerle Buluştu

Beypazarı ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençlerin spora özendirilmesi amacıyla, Milli Halterci "Cep Herkülü" lakabıyla anılan Naim Süleymanoğlu'nun hayatının konu edildiği film, çocuklara ve gençlere gösterildi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal, Hıdırlık Tesisleri Amfi Tiyatro Gösteri Merkezi'nde, filmin gösterimi öncesinde sahneye 2024 Trisome Games Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi başarıyla temsil eden Down Basketbol Milli Takımı oyuncularını aldı. Lal, bir haftadır Beypazarı ilçesinde misafir ettikleri bu gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını ve dünya şampiyonu (Cep Herkülü) Naim Süleymanoğlu'nun filmini de hep birlikte izleyeceklerini belirtti.

 

Ahmet Lal, "Bugün burada, dünyada ve ülkemizde Cep Herkülü olarak anılan, Milli Sporcu Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan filmi hep birlikte izleyerek, gençlere bir mesaj vermeye çalışacağız," dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, sabah saatlerinde bir haftadır Beypazarı ilçesinde misafir ettiği Down Basketbol Milli Takımı oyuncularını Ankara'ya uğurladı.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ