DEVLET BAHÇELİ’NİN MESAJI ADANA’DA HAYAT BULUYOR

MHP, Adana’da kadın mahalle temsilciliklerini genişletiyor. Sarıçam’da gerçekleştirilen toplantıyla kadınların siyasetteki rolüne vurgu yapıldı.

Devlet Bahçeli’nin Mesajı Adana’da Hayat Buluyor

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, ‘Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz, olamaz. Kadınların hayatın her alanında aktif, eşit, etkin ve katılımcı olmaları vazgeçilmez bir değer ve önemdedir.’ ifadeleriyle hepimize yol göstermiştir.” dedi.

Kanlı, teşkilatları geleceğe hazırlamak ve toplumun her kesimine hitap edebilmek amacıyla daha geniş bir kucaklaşma içinde olduklarını ve adımlarını daha güçlü attıklarını belirtti. “Kadınlar güçlensin ki, Türkiye büyüsün; kadınlar güçlensin ki Türkiye yükselsin!” ifadesiyle kadınların siyasetteki rolünün önemine vurgu yaptı.

Devlet Bahçeli’nin bu mesajı, Adana’da hayat buluyor. MHP, Adana’da ilk olarak Karaisalı ilçesinde başlattığı “Kadın Mahalle Temsilciliği” oluşturma çalışmasını Sarıçam ilçesinde de başarıyla gerçekleştirdi. İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Namusumuzu, canımızı, çocuğumuzu, malımızı; her şeyimizi güvendiğimiz kadınlara siyasette de güvenemeyeceğimiz bir konum yoktur.” dedi.

Sarıçam'da Kadın Mahalle Temsilcileriyle Toplantı

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, kadınlardan oluşan 69 mahalle temsilcisi ile Sarıçam’da bir düğün salonunda bir araya geldi. İstişare toplantısına MHP MYK Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Yeşim Akkaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve MHP Sarıçam Kaçep Başkanı Nazmiye Dede de katıldı.

Atatürk ve Bahçeli’nin Sözleri

Başkan Kanlı, kadınların siyasetteki yerini güçlendirmenin önemini vurguladı. Konuşmasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” sözleriyle gerçeği ortaya koyduğunu, Devlet Bahçeli’nin de kadınların hayatın her alanında aktif ve katılımcı olmalarının önemini vurguladığını belirtti.

“Bilge Liderimizin Gösterdiği Yoldan Yürüyoruz” Kanlı, MHP Adana olarak bu yolda ilerlemeye devam ettiklerini belirterek, kadınların mahalle temsilcisi olmasının hem kadınlar hem de Türk siyaseti açısından önemli bir kazanım olduğunu söyledi. “Kadınlar güçlensin ki, Türkiye büyüsün; kadınlar güçlensin ki Türkiye yükselsin!” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ