OSMANİYE MASAL PARK'TA OŞYAD’DAN TÜRKÜ VE ŞİİR ŞÖLENİ

OŞYAD Masal Park'ta türkü ve şiir etkinliği düzenledi. "Sazımız-Sözümüz" adı altında gerçekleşen açık hava konseri ve şiir dinletisi, katılımcılara sıcak yaz günlerinde serin bir melodi sunmayı hedefledi.

Osmaniye Masal Park'ta OŞYAD’dan Türkü ve Şiir Şöleni

Osmaniye'nin kültürel hayatına renk katan Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), Masal Park'ta türkü ve şiir etkinliği düzenledi. "Sazımız-Sözümüz" adı altında gerçekleşen açık hava konseri ve şiir dinletisi, katılımcılara sıcak yaz günlerinde serin bir melodi sunmayı hedefledi.

Programın ilk kez düzenlendiği bu özel gecede sahne alan sanatçılar arasında Ozan Maranlı (İbrahim Karagülle), Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), Ozan Kul Yusuf (Yusuf Dalkılıç), Aşık Garbi (Yahya Gürz), Osman Körkü ve bağlaması ile Hakan İnce, Darbukada Mehmet Kütük gibi isimler yer aldı. Melek Avcı Çoşkun, İbrahim Şadi Çenet, Ali Gedik ve Bekir Dağsever tarafından kendi şiirleri seslendirildi.

Etkinliğe, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Adem Küpeli, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nden Doçent Dr. Ali Doğaner ve Doçent Dr. Ümmü Gülsüm Candeğer ile Osmaniye Kent Müzesi Müdürü Ayşe Erat da katılım gösterdi.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak'ın sunumuyla gerçekleşen etkinlik, Masal Park yönetimi adına Belediye Meclis Üyesi Adem Küpeli tarafından özel bir teşekkür plaketi ile taçlandırıldı. Program sonunda Bardak, katılımcılara teşekkür belgeleri takdim ederek şükranlarını sundu.

Katılımcılar, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen OŞYAD Yönetim Kurulu üyeleri ile sanatçılara Masal Park yönetimine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu özel gece, Osmaniye’nin kültürel yaşamına ve sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatırken, birlikte paylaşılan türküler ve şiirlerle gönüllerde iz bıraktı.

OSMANİYE (UHA) - AYNUR ÇARDAK

BELEDİYELER

EKONOMİ