BAŞKAN ERDOĞAN BABA OCAĞINDAN SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Baba Ocağı Memleketi Güneysu'dan Seslendi

Başkan Erdoğan Baba Ocağından Seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Ana – baba ocağı Güneysu’da sizlerle tekrar bir arada olduğumuz için çok çok mutluyum.İnşaAllah pazar akşamına kadar Rize’deyiz. Buradaki, gerek konutlarla ilgili gerekse atacağımız bazı adımları inşallah yerinde görelim istiyorum” dedi.

Yapılan yatırımları yerinde görmek istediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Güneysu Hastanesi’nin inşaatını yerinde bir inceleyelim istiyorum. Rize Şehir Hastanesi ile ilgili aynı şekilde yerinde görelim istiyorum. Böylece süratle hem Güneysu Hastanesi hem Rize Şehir Hastanesi ile ilgili bu çalışmaları yerinde izleyerek biran önce Rize’mize bunları inşallah kavuşturalım. Rize’mize teslim edelim istiyorum. Tabi şu anda hava güzel, ama gelen raporlar bakılırsa pazar günü çok yağmur var diyorlar; zaten Rize’nin bereketi bu. Her zaman bu bereket oldu, olacak” dedi.

Başkan Erdoğan, ”Rize şehir merkezinde muhteşem bir camii inşa edelim istiyoruz. Mevcut camii maalesef kayma yapmış. Biz şimdi şantiyenin olduğu bir yerde büyükçe bir camii yapalım istiyoruz. Bu büyük camii ile birlikte Rize’nin kendine yakışanını inşallah gerçekleştirelim istiyoruz. Ve mevcut Cami’de daha farklı bir şekilde, büyük camii bittikten sonra onunla ilgili adımı da tabi ki atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi.

Pazar akşamına kadar Rize’de kalacak olan Başkan Erdoğan, kendisine yoğun ilgi gösteren hemşerilerinin yazılı taleplerini korumaları aracılığıyla aldı.Başkan Erdoğan çocuklara da oyuncak hediye etti.

RİZE (UHA) - HIZIR TATOĞLU

BELEDİYELER

EKONOMİ