YEREL MEDYA GÜÇBİRLİĞİ PLATFORMU’NDAN ADANA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Yerel Medya Güçbirliği Platformu, Adana İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi ziyaret ederek, eğitim projeleri ve basının işbirliği üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Yerel Medya Güçbirliği Platformu’ndan Adana Milli Eğitim Müdürü’ne Ziyaret

Adana'da faaliyet gösteren Yerel Medya Güçbirliği Platformu, Adana İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete Platform Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yöneticiler Mehmet Tatlı, Bülent Çelikten, Cengiz Durak katıldı. Ziyaret esnasında medya temsilcileri ile Adana’nın eğitim ve basın konuları masaya yatırıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Adana’daki görev süresini en iyi şekilde değerlendirmek istediğini belirterek, "Her görev yeri bizim için kutsaldır. Buradaki çalışmalarımda önemli projelere imza atmak ve görev süremi geriye dönüp baktığımda başarılı bir şekilde tamamlamak istiyorum," dedi. Tevke, Adana’ya geldiği ilk günden itibaren şehre ve insanlarına dair pozitif bir izlenim edindiğini vurguladı. Ayrıca, odalar, sivil toplum kuruluşları ve basınla işbirliğine açık olduğunu ifade etti.

Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ise platformun yerel basınla ilgili yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göl, 50’ye yakın gazete ve internet sitesiyle ortak hareket ettiklerini ve yerel basına eşit destek sağlanması gerektiğini belirtti.

Ziyaret sonunda, Yerel Medya Güçbirliği Platformu üyeleri, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ