SEYHAN ÜNİVERSİTESİ ADANA’NIN EĞİTİM VİZYONUNU GENİŞLETİYOR

Türkiye Ömür Boyu Eğitim Vakfı’nın projesi olan Seyhan Üniversitesi, Adana’nın eğitim hayatına dünya standartlarında katkı sağlayacak.

Seyhan Üniversitesi Adana’nın Eğitim Vizyonunu Genişletiyor

Türkiye Ömür Boyu Eğitim Vakfı’nın en büyük projelerinden biri olan Seyhan Üniversitesi, Adana’ya yeni bir eğitim merkezi kazandıracak. Hibrit eğitim sistemi ve geniş fakülte seçenekleriyle gençler, dünya standartlarında eğitim alma fırsatı bulacak.

Adana’ya Yeni Bir Eğitim Yatırımı: Seyhan Üniversitesi

2019 yılında temelleri atılan Türkiye Ömür Boyu Eğitim Vakfı, Adana’nın eğitim sektörüne büyük bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. Vakfın bu önemli projesi olan Seyhan Üniversitesi, kurucu ve mütevelli heyet başkanı İbrahim Halil Can’ın liderliğinde yürütülen çalışmalarla Adana’nın üçüncü üniversitesi olma yolunda hızla ilerliyor. Üniversitenin, gençlere dünya standartlarında eğitim sunarak şehre hem akademik hem de ekonomik anlamda katkı sağlaması hedefleniyor.

Adana’nın Yeni Eğitim Merkezi: Seyhan Üniversitesi

Adana’nın hızla büyüyen eğitim sektörüne yeni bir soluk getirecek Seyhan Üniversitesi, hibrit eğitim sistemini benimseyerek Sağlık Bilimleri, Fen Edebiyat, Eğitim ve Mühendislik fakülteleriyle geniş bir yelpazede eğitim seçenekleri sunacak. Aynı zamanda, 40 bölümden oluşan Meslek Yüksekokulu ile öğrencilerin hem akademik hem de mesleki anlamda yetişmesini sağlayacak.

İbrahim Halil Can, vakfın stratejik planlarının merkezinde yer alan Seyhan Üniversitesi’nin altyapı çalışmalarına kısa süre içinde başlanacağını belirterek, üniversitenin Adana’nın eğitim vizyonunu genişleteceğini ve nitelikli iş gücüne katkı sunacağını vurguladı. Can, “Adana, genç ve dinamik nüfusuyla bir üniversite kenti olma yolunda ilerliyor. Biz de bu sürece Seyhan Üniversitesi ile katkıda bulunmayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ