PROF. DR. FATİH ALTUN, ERÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AÇILIŞ DERSİNİ VERDİ

Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’un verdiği açılış dersiyle başladı. Fakültenin konferans salonundaki etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Fatih Altun, ERÜ Mühendislik Fakültesi Açılış Dersini Verdi

Açılış dersinde konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Erciyes Üniversitesi hakkında genel bilgiler verdi ve üniversitenin köklü geçmişine dikkat çekti. Mühendislik Fakültesi’nin, ERÜ’nün en önemli fakültelerinden biri olduğunu belirten Prof. Dr. Altun, fakültenin üniversitenin lokomotifi konumunda olduğunu ifade etti.

Konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Altun, “Hayatta bazı aşamalar olacaktır. Özellikle bu aşamalar, fırsatlar şeklinde gelişiyor ve ne olduğunu anlayamıyorsunuz. Örneğin, notunuzun yüksek olması, derslerin dışında özellikle yabancı dil donanımına sahip olmanız, kariyer planlamanız açısından çok önemli yapı taşlarıdır. Genellikle de bunu üniversite yıllarında çok fark edemiyorsunuz. Onun için lütfen bu süreçlerde zamanı çok iyi kullanın. Çünkü hayatta geri dönmeyen tek kavram zamanın kendisidir. O nedenle verimli kullandığınız bu zaman diliminde kendinizi geliştirmek ve kariyeriniz için ileriye dönük ilave çalışmalar içerisinde olmak, en etkili nokta olacaktır.” dedi.

KAYSERİ (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ