ÇUBUK BELEDİYESİ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖĞRENCİLERE DENEME SINAVI DESTEĞİ

Çubuk Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik 11 deneme sınavı düzenlemek üzere protokol imzaladı.

Çubuk Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Öğrencilere Deneme Sınavı Desteği

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı, LGS ve YKS sınavlarına hazırlık sürecinde olan öğrenciler için bu yıl da 11 deneme sınavı düzenlemek üzere bir protokol imzaladı. Protokol imza törenine, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü katıldı.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek deneme sınavları, sınava hazırlanan gençlerimizin başarılarını değerlendirme ve sınav sürecine uyum sağlama açısından önemli bir rol oynayacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca Demirbaş, bu tür çalışmaların öğrencilerin başarılarını artırma yönündeki etkilerine değinerek, belediye olarak her zaman eğitime destek vereceklerini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü, deneme sınavlarının öğrencilerin sınav sürecine hazırlanmalarına yardımcı olduğunu vurgulayarak, "Bu deneme sınavlarını, öğrencilerimizin sınav hazırlık süreçlerini izlemek ve başarılarını artırmak için büyük bir fırsat olarak görüyoruz. Türkiye genelinde dereceye giren ve tam puan alan öğrencilerimizin olması bizleri gururlandırıyor. Çubuk ilçemizin bir eğitim şehri haline gelmesi bizi mutlu ediyor" dedi.

Deneme sınavları, öğrencilere sınav stresini azaltmak, sınav ortamına alışmalarını sağlamak ve başarılarını artırmak amacıyla her yıl düzenleniyor. Bu sınavların, öğrencilerin sınava hazırlanma süreçlerinde önemli bir araç olduğu vurgulandı.

ANKARA (UHA) - ŞERİF GÖKSU

BELEDİYELER

EKONOMİ