ÇOMÜ GELİBOLU PİRİ REİS MYO’DA YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON TOPLANTISI

Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı’na yeni başlayan öğrenciler, ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis MYO’da düzenlenen oryantasyon toplantısında bir araya geldi.

ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis MYO’da Yeni Öğrenciler İçin Oryantasyon Toplantısı

ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı 1. sınıf öğrencileri için oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla, ülkemizin dört bir yanından ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu’na gelen öğrenciler, yeni yaşam alanlarına alışmaya çalışırken bir yandan da yeni eğitim kurumlarının kurallarına ve işleyişine uyum sağlamaya çalışıyorlar.

Bu adaptasyon sürecini kolaylaştırmak ve öğrencilerin burada geçirecekleri süreyi daha verimli hale getirmek amacıyla ÇOMÜ Gelibolu Piri Reis MYO Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı’na yeni kaydolan öğrencilerle bölüm oryantasyon toplantısı düzenlendi.

1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen ve geçen yılın deneyimli 2. sınıf öğrencilerinin de katıldığı toplantıda, okulun kuralları, resmi işleyişi, kalite kapsamında hedef ve başarıları gibi önemli bilgiler aktarıldı. Ayrıca, öğrencilerin başarılı bir eğitim hayatı için ihtiyaç duyacakları bilgiler, Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Salih Torlak ile bölüm hocaları Öğr.Gör. Bilal Baki Tiryaki, Öğr.Gör. Nur Kan ve Öğr.Gör. Gençtan Erman Uğur tarafından paylaşıldı.

Toplantıda ayrıca okul yönetimi ve idari işlerden sorumlu birimler de öğrencilere tanıtıldı. Gelibolu’da ikamet eden öğrenciler, ilçeyi tanıtan sunumlarla toplantıyı sonlandırdı.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ