BAŞKAN TUTDERE’DEN YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE YÜZME KURSU MÜJDESİ

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Mehmet Kırçalı Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin yüzme kursu talebine kayıtsız kalmayarak, İl Müftülüğü ile iş birliği yaparak ‘Şehirde Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesini hayata geçirdi.

Başkan Tutdere’den Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerine Yüzme Kursu Müjdesi

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Mehmet Kırçalı Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin yüzme kursuna katılma talebine kayıtsız kalmadı ve çocukların isteğini yerine getirdi. Yaz aylarının sıcak günlerinde yüzme öğrenmenin hem eğlenceli hem de faydalı olacağını belirten öğrenciler, Başkan Tutdere’den yüzme kurslarına katılmak için destek talep etti. Başkan Tutdere, bu talep üzerine hızlıca harekete geçerek İl Müftülüğü ile iş birliği başlattı.

Adıyaman Belediyesi’nin ‘Şehirde Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ mottosuyla başlattığı Yüzme Kursları projesi kapsamında, Mehmet Kırçalı Yaz Kur’an Kursu öğrencileri de yüzme kurslarına katılmaya başladı. Belediye ile İl Müftülüğü arasındaki bu iş birliği, gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Tutdere, çocukların taleplerine her zaman duyarlı yaklaştıklarını belirterek, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın isteklerine her zaman önem veriyoruz. Onların hem dini eğitimlerini alıp hem de sosyal faaliyetlerle gelişimlerini desteklemek adına her türlü imkanı sağlamaya devam edeceğiz," dedi. Kursa katılan öğrenciler, yüzme öğrendikleri için Başkan Tutdere’ye teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ