İZMİR KEMALPAŞA'DA SOKAK ORTASINDA YILAN PANİĞİ

Kemalpaşa ilçesi Armutlu Mahallesi'nde sokak ortasında görülen ölü bir yılan paniğe neden oldu. Vatandaşlar, yılanların sık görülmesi nedeniyle yetkililerden acil çevre temizliği ve ilaçlama talep etti.

İZMİR KEMALPAŞA'DA SOKAK ORTASINDA YILAN PANİĞİ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde, sokak ortasında görülen ölü bir yılan, mahalle sakinleri arasında paniğe neden oldu. Olay, önce bir kedi, ardından bir köpek tarafından kaldırım kenarındaki çalılıklara taşınan yılanın görülmesiyle başladı.

Yılanın mahalle içinde bulunması, özellikle çocuklu aileleri ve evcil hayvan sahiplerini tedirgin etti. Sıcak havaların etkisiyle yılanların daha sık ortaya çıktığını belirten vatandaşlar, yetkililerden acil müdahale istedi. Mahalle sakinleri, yol kenarındaki çalıların temizlenmesi ve ilaçlama yapılmasını talep ederek, bu tür olayların önüne geçilmesini istiyor.

Bir mahalle sakini, gördüğü bu manzara karşısında; “Çocuklarımız dışarıda oynarken endişe ediyoruz. Yetkililerin bir an önce gerekli önlemleri almasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Vatandaşlar, çevre temizliğinin düzenli yapılması ve yılan gibi tehlikeli hayvanların uzak tutulması için gerekli ilaçlamaların yapılması hususunda yetkililere çağrıda bulundu.

İZMİR (UHA) - MEHMET NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ