ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BEYPAZARI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, YAPILAN ÇALIŞMALARI AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir belediyesi, Fen işleri Beypazarı bölge müdürlüğü, ilçe genelinde ve köy yollarında yapılan çalışmaları açıkladı.

Ankara Büyükşehir belediye Beypazarı Fen işleri müdürlüğü, yapılan çalışmaları açıkladı

Ankara Büyükşehir belediyesi, Fen işleri Beypazarı bölge müdürlüğü, ilçe genelinde ve köy yollarında yapılan çalışmaları açıkladı.

Yapılan açıklamada, Ankara Büyükşehir belediyesi Beypazarı fen işleri bölge müdürlüğü tarafından. Ankara bağlantı yolu olarak geçtiğimiz aylarda açılan ve çevre yolu tabir edilen, Ayvaşık mahallesi Boztepe mevkiinden başlamak üzere Ankara-Beypazarı D140 nolu karayoluna bağlantı yolu ile Bağözü mahallesi yoluda sıcak asfaltla kaplanarak tamamlandığı ve yol çizgilerinin de çizildiği kaydedildi.

Öte yandan, Grup yolu olarak adlandırılan Depelarkası köylerde olan, Köst mahallesinden sonrasında, Dağşeyhler, Yukarıgüney, Aşağıgüney, Nuhhoca mahallelerinin grup yollarında yol düzenleme iyileştirme ve sıcak asfalt atımı öncesinde hazırlık çalışmaları da sürüyor:

Bölgedeki mahalle muhtarları, köylüler olarak yollarının sıcak asfaltla kaplanmasına çok sevindiklerini ve şimdi başkent Ankara’nın(Mumdibine ışık verdi) tabirinin Ankara Büyükşehir belediyesi Sayın Mansur Yavaş’la ivme kazandığını söylediler.

 

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ