ADIYAMAN’DA HER MAHALLEYE MUHTAR EVİ GELİYOR: BAŞKAN TUTDERE’DEN AÇIKLAMA

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde her mahalleye muhtar evi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Adıyaman’da Her Mahalleye Muhtar Evi Geliyor: Başkan Tutdere’den Açıklama

Başkan Tutdere, Muhtarlar Günü kapsamında Adıyaman Belediyesi Meclis Salonu’nda yaklaşık 40 muhtarla bir araya geldi. Mahallelerin sorunlarının istişare edildiği toplantıda muhtarlara seslenen Tutdere, “Kıymetli muhtarlarım, Sayın Başkanlarım, gününüz kutlu olsun. Sizleri belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle çok iyi bir iletişimimiz var. Şehrimizin yeniden inşasında birlikte önemli adımlar atıyoruz. Bu yıkılmış kenti birlikte ayağa kaldıracağımıza olan inancımız tam. Bugüne kadar güzel işler başardık, bundan sonra da şehirdeki sorunları çözmek ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte çalışacağız.” dedi.

Mahallelerde verdikleri emek için muhtarlara teşekkür eden Başkan Tutdere, “Bu memleket hepimizin. Mahallelerinizde gösterdiğiniz çabalar için minnettarım. Hepimizin günü kutlu olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

İLK MUHTAR EVİ İNŞAATI YENİ MAHALLE’DE BAŞLADI

Toplantının ardından Başkan Tutdere ve muhtarlar, Yeni Mahalle’de yapımına başlanan ilk Muhtar Evi inşaatını ziyaret etti. Tutdere, her mahalleye muhtar evi inşa edeceklerini belirterek, bu projenin, muhtarların mahalle halkıyla olan bağlarını güçlendireceğini ve daha modern çalışma alanları sağlayacağını ifade etti.

Yeni Mahalle’de yapımı devam eden kreş yanında başlatılan ilk muhtar evinin inşaatının hızla ilerlediğini belirten Başkan Tutdere, şunları söyledi:

“Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla doğrudan temas kuran, mahallelerdeki sorunları ilk elden tespit eden çok önemli yerel temsilcilerimizdir. Onların çalışma şartlarını iyileştirmek, hizmet kalitesini artırmak adına her mahalleye bir muhtar evi kazandıracağız. Şu anda Yeni Mahalle’de yapımına başladığımız Muhtar Evi’nin kısa süre içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz.”

HİZMET KALİTESİ ARTACAK

Tutdere, proje kapsamında muhtarların daha modern ve işlevsel çalışma alanlarına kavuşacağını vurguladı. Muhtar evlerinin halkla muhtarlar arasındaki iletişimi güçlendireceğine dikkat çeken Başkan Tutdere, “Bu projeyle sadece muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmekle kalmayacağız, aynı zamanda mahallelerimizdeki hizmet kalitesini de artıracağız. Vatandaşlarımız, muhtarlarına daha rahat ulaşabilecek, sorunlarını daha hızlı iletebilecek.” şeklinde konuştu.

MUHTARLAR MEMNUN

Muhtarlar, Başkan Tutdere’nin her mahalleye muhtar evi inşa edileceğine dair müjdesini memnuniyetle karşıladı.

 

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ